Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юни.

...
Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за месец юни.
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за юни

Нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец юни. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака в месеца, в който публично посрещаме лятото!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на рождения ни ден всяка година и най-често се разминава с календарната – в случай че не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем дата на последния си рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под осцилация 1 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2020 година

Активните дни демонстрират дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на задачите ни ще ни донесе триумф.

При пасивните дни е обратното – най-успешното държание е първо да забележим развоя на събитията и след това да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и търпеливи.

Критичните дни ни предизвестяват да сме по-внимателни, да не подхващаме рисковани ходове, в случай че е допустимо да не планираме значими срещи и събития, както и да сме по-бдителни при дълги. Те са положителни за лекуване, както и за отвод от токсични привички и връзки.

Активни дни: 1, 4, 5, 8, 10, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 23, 25, 26, 28

Пасивни дни: 2, 3, 6, 7, 9, 11, 12, 16, 18, 20, 21, 24, 27, 29, 30

Критични дни: 4, 8, 13, 22, 25, 26, 28

Лична година 1

В персоналната ти година на ново начало месец юни те подканя да забавиш крачката и да анализираш нещата. Къде си на правилен път и къде бъркаш? Какво и по какъв начин можеш да промениш? Какво не знаеш, а е добра концепция да научиш? А и малко отмора от дейната активност ще ти се отрази добре. Идеален миг за пътешестване и почивка. Добрите ти дни през месеца са 8, 17 и 26. Не предприемай нови неща на 3, 12, 21 и 30.

Лична година 2

В твоята персонална година, в която би трябвало да упражняваш интензивно дипломация и емпатия, ще можеш да се радваш на доходи и резултати. Всички ценят положителните слушатели, които са необичайност, както и елегантно поднесената градивна противоположна връзка. Важна е освен истината, само че и по какъв начин и по кое време е изразена. Можеш да очакваш уточнение на персонална връзка (по-голяма непосредственост или раздяла) или подписване на съдружничество. Успешните дни през месеца са 7, 16 и 25. Моментът не е подобаващ за промени, овладей желанието на 6, 15 и 24.

Лична година 3

В твоята персонална година на другарство ще имаш един прочувствен юни. Ще можеш да изпиташ цялостния набор, от висш възторг и самодоволство по отрицателните страни като депресивност или обезсърчение. И повода естествено ще са хората. Месецът е съвършен да отсееш същинските си другари от всички останали. Дните, подобаващи за срещи и другарство, са 3, 12, 21 и 30. Смело посрещни проблемите на 4, 13 и 22.

Лична година 4

В твоята по-трудна и работна година  юни ще ти даде опция да поставиш старта на нещо ново. Отново мисли и планирай добре, тъй като най-вероятно ще е обвързвано с много и задълбочена работа. Уважавай опциите и границите си и мисли за здравето си. Дните на резултати от започнатото са 5, 14 и 23. По-трудните ти дни през месеца са 8, 17 и 26.

Лична година 5

В твоята година на пътувания и промени е добре да се оставиш на естествения ход на нещата, да усетиш ритъма на Вселената. В персоналните връзки очаквай напрежение, като нещата или ще се разрешат и всичко ще си пристигна по местата, или всичко ще се разпадне. Дните, подобаващи за сериозен размисъл и медитация, са 5, 14 и 23. По-предизвикателните ти дни са 7, 16 и 25.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР